DWS Zomerfeest 2016

foto1 zomerfeest DWS 2016Op woensdagmiddag 29 juni vond het jaarlijkse DWS Zomerfeest plaats. Ditmaal waren de voormalige voetbalvelden van DWV in Amsterdam-Noord het terrein waar de festiviteiten plaatsvonden.

Bijna 500 leerlingen, ouders en broertjes en zusjes hebben genoten van een middag vol sport- en spelactiviteiten, afgewisseld met een heuse uitdagende groepsactiviteit. Voor de jongere broertjes en zusjes waren er onder andere reuze bellenblazen en een aantal springkussens, terwijl de aanwezige ouders genoten van een drankje in de zon op het terras. De DWS leerkrachten werden bedankt met bloemen voor hun inzet in het afgelopen schooljaar. Kortom, het was een actieve middag en daarmee een geslaagde afsluiting van het schooljaar. Het zomerfeest werd georganiseerd de Vriendenstichting DWS. Meer foto's (gemaakt door Loes de Ruiter) volgen snel.