Zomerfeest DWS-Amsterdam 2017

IMG 0271 kleinIMG 0468

Op vrijdag 7 juli hielden wij ons zomerfeest om het schooljaar spetterend mee af te sluiten. Ook dit keer konden we terecht op een prachtige locatie, namelijk theater de Meervaart in Amsterdam West. Onze Vriendenstichting heeft veel werk gestoken in het samenstellen van een programma dat zowel leuk en feestelijk was, als aansloot bij de interesses van onze leerlingen. Zo konden de kinderen (samen met hun ouders, broertjes/zusjes) deelnemen aan een workshop van Drum4Fun, waarbij zij in een uur tijd hebben geleerd om Djeme te bespelen. In detussentijd luisterden de andere kinderen naar een vlammend betoog van niemand minder dan Diederik Jekel (bekend van o.a. DWDD, Willem Wever en Wie is de Mol?). Diederik experimenteerde met allerlei proefjes en heeft antwoord gegeven op een aantal wetenschappelijk/filosofisch ingestelde vragen van de DWS-groepen. Na de pauze switchten de groepen, zodat alle kinderen beide activiteiten konden bijwonen. Al met al kijken wij ook dit jaar weer terug op een zeer geslaagd feest, waarmee we het schooljaar op passende wijze met elkaar hebben kunnen afsluiten. Wij bedanken iedereen die zich voor dit feest heeft ingespannen hartelijk!