DWS verzorgt lessen online

In deze rare tijden zijn wij als Day a Week School ook gaan nadenken over hoe wij het onderwijs dat wij normaliter bieden, zoveel mogelijk kunnen voortzetten.

Deze week al zijn veel van onze leerkrachten begonnen met het bieden van ons DWS-onderwijs via het programma ‘Google Classroom’. Veel van onze leerlingen zijn daar al enthousiast mee aan de slag gegaan en het lijkt tot nu toe heel goed te werken!

Enkele van onze leerkrachten hebben iets meer tijd nodig om dit op te zetten, in verband met persoonlijke logistieke uitdagingen die het plotsklaps thuiswerken met zich meebrengt. Wij hebben goede hoop dat ook zij vanaf volgende week de DWS-lessen via Classroom zullen aanbieden.

De DWS-leerkrachten zullen (zoals gebruikelijk) een korte samenvatting/thuisvel versturen aan de ouders én aan de thuisleerkrachten van onze leerlingen. Op deze manier blijven zoveel mogelijk mensen op de hoogte van het DWS-onderwijs.