SPCO Groene Hart

Home » Regio’s » Groene Hart

Deelnemend schoolbestuur

DWS-coördinator en contactpersoon is Marielle Timmer

Neem contact op
Marielle Timmer

Locaties

Day a Week School SPCO Groene Hart heeft groepen op dinsdag en woensdag. De DWS-lessen vinden plaats op de volgende locaties:

Leerkrachten

Marleen van Beek

Inmiddels sta ik al bijna 4 jaar voor verschillende DWS-groepen, vanaf dit jaar geef ik alleen nog les voor de DWS-groep op de Constantijnschool. Met veel plezier ontwerp ik mijn mijn collega’s een passend en uitdagend onderwijsaanbod voor deze leerlingen. Elke donderdag zet ik me in om mijn leerlingen tot leren te laten komen, met de wring- en succesmomenten die hierbij horen. Ik geniet ervan om tijdens reflectiemomenten op het leerproces bij leerlingen het inzicht in wie ze zijn en hoe ze leren te zien groeien. Naast mijn werk als leerkracht, ben ik ook onderwijsadviseur (hoog)begaafdheid.

Inge Spierenburg

Mijn naam is Inge Spierenburg en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Woerden. Na het behalen van mijn PABO diploma, ben ik aan het werk gegaan in het regulier basisonderwijs in mijn woonplaats. Ik heb daar de afgelopen jaren in met name de bovenbouw gewerkt. Omdat ik mijzelf verder wilde professionaliseren in het werken met kinderen die meer begeleiding in de groep nodig hadden, heb ik naast het werken voor de groep in 2011 de master Special Educational Needs afgerond.

In mijn werk geniet ik ervan dat ik een bijdrage kan leveren aan de groei en ontwikkeling van kinderen. Sinds begin 2018 doe ik dit niet alleen twee dagen in de week in de reguliere klas, maar ook op woensdag in de bovenschoolse plusgroep en nu dus bij Day a Week School. Op dit moment volg ik daarnaast de opleiding talentbegeleider basisonderwijs bij Novilo. Hiermee verdiep ik mij nog verder in het cognitief getalenteerde kind en hoop ik de kinderen in mijn klas nog beter te kunnen uitdagen en begeleiden.

Janneke van der Molen

Vanaf augustus 2020 kom ik het DWS-team versterken. Een uitdaging waar met veel plezier aan begonnen ben! Mijn naam is Janneke van der Molen. Afgelopen schooljaar heb ik ingevallen op diverse Spco scholen. Daarvoor heb ik ruim elf jaar gewerkt in het voortgezet onderwijs. De ervaring die ik heb opgedaan in die periode kan ik goed inzetten bij het werk op DWS. Wat dat betreft zie ik er naar uit te gaan werken met de kinderen die de DWS bezoeken. Samen zoeken naar waar voor hen de uitdaging ligt en hiermee aan de slag gaan. In mijn vrije tijd lees ik graag of loop ik een rondje hard. Ook houd ik van kamperen.

Janet de Glint

Ik ben Janet de Glint, 46 jaar en woon samen met mijn vriendin al enkele jaren in Montfoort. Mijn carrière als leerkracht ben ik gestart in Harderwijk. Vervolgens heb ik de stap gemaakt om als schoolleider aan het werk te gaan. Na een periode waarin ik merkte dat deze job mij teveel energie kostte, heb ik vijf jaar geleden besloten om weer les te gaan geven. Dat doe ik nu met veel plezier op de Margrietschool in Woerden. Op dit moment geef ik twee dagen les aan groep 8 en verzorg ik trainingen. Daarnaast volg ik de studie Toegepaste Psychologie met specialisatie kinderpsychologie en hoop over een jaar af te studeren. Naast mijn werk en studie ga ik graag op reis, hou van lekker koken en sta wekelijks op de tennisbaan.

Scholen

Vanuit SPCO Groene Hart nemen de volgende scholen deel aan DWS:

Constantijnschool
Johan Frisoschool
Margrietschool
R. de Jagerschool
Wilhelminaschool
Willem van Oranjeschool
Willem Alexanderschool
De Brug
De Fontein
De Meent
De Nieuwe Wiel
Graaf Jan van Montfoortschool
Timotheüsschool

Hierbij kunt u verlof aanvragen bij Day a Week School

Naam leerling*
MM slash DD slash JJJJ
Toestemming*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.