CBO Zeist

Home » Regio’s » Zeist

Deelnemend schoolbestuur

DWS coördinator

Nicole Vonhögen
Nicole Vonhögen

Locaties

In de gemeente Zeist zijn er twee DWS-groepen. Beide groepen bevinden zich op locatie ‘Kerckeboschschool‘.

Leerkrachten

Nicole Vonhögen

Elke week is het weer een feest om met de kinderen in de Day a Week School aan de slag te gaan! En dat mag ik al sinds januari 2014 doen. Ik zie wat het met kinderen doet om aan hun behoefte te voldoen, ze vooral veel ruimte te geven om zichzelf te leren kennen en hun eigen mogelijkheden te verkennen.

Ik werkte van 1998 t/m 2019 als leerkracht in het basisonderwijs, sindsdien alleen nog als leerkracht en coördinator voor DWS Zeist. Ik heb in 2012 de Master SEN Specialist begaafdheid afgerond. Sinds die tijd ontwikkel ik me door verschillende opleidingen en cursussen te doen op allerlei gebieden. Ik ben een echte kennisspons en leer graag met de kinderen mee. Samen duiken in allerlei ingewikkelde breinbrekers en vraagstukken vind ik geweldig. Ik word ook blij van filosoferen met kinderen en het talentgedreven werken.

In 2019 heb ik samen met mijn compagnon Teach2day (www.teach2day.nl) opgericht en werken we samen met leerkrachten aan goed onderwijs voor (begaafde) leerlingen.

Jorien van Duinen-Bosch

Ik ben sinds januari 2022 DWS leerkracht in Zeist. Naast mijn werk als orthopedagoog in mijn eigen praktijk (https://www.kinderpraktijkjorien.nl/) vind ik het werken bij de DWS ontzettend leuk en uitdagend om te doen. Een verschil maken voor deze groep kinderen en ze kunnen bieden wat ze nodig hebben geeft veel voldoening.

Mijn achtergrond ligt in het begeleiden van leerlingen en ouders met ondersteuningsvragen op allerlei gebieden, maar ook met hoogbegaafde leerlingen heb ik veel ervaring.
Voor de klas maak ik snel contact en ligt mijn kracht in het goed kunnen aansluiten bij kinderen en het luisteren naar hun verhaal.

Scholen

Binnen het CBO Zeist nemen de volgende scholen momenteel deel aan Day a Week School: