CBO Zeist

Home » Regio’s » Zeist

Deelnemend schoolbestuur

DWS coördinator

DWS-coördinator en contactpersoon is Nicole Vonhögen.

Nicole Vonhögen

Locaties

In de regio Zeist zijn er twee DWS-groepen. Beide groepen bevinden zich op de Kerckeboschschool.

Leerkrachten

Nicole Vonhögen

Elke week is het weer een feest om met de kinderen in de Day a Week School aan de slag te gaan! En dat mag ik al sinds januari 2014 doen. Ik zie wat het met kinderen doet om aan hun behoefte te voldoen, ze vooral veel ruimte te geven om zichzelf te leren kennen en hun eigen mogelijkheden te verkennen.

Ik werkte van 1998 t/m 2019 als leerkracht in het basisonderwijs, sindsdien alleen nog als leerkracht en coördinator voor DWS Zeist. Ik heb in 2012 de Master SEN Specialist begaafdheid afgerond. Sinds die tijd ontwikkel ik me door verschillende opleidingen en cursussen te doen op allerlei gebieden. Ik ben een echte kennisspons en leer graag met de kinderen mee. Samen duiken in allerlei ingewikkelde breinbrekers en vraagstukken vind ik geweldig. Ik word ook blij van filosoferen met kinderen en het talentgedreven werken.

In 2019 heb ik samen met mijn compagnon Teach2day (www.teach2day.nl) opgericht en werken we samen met leerkrachten aan goed onderwijs voor (begaafde) leerlingen.

Inge Sybesma

Mijn naam is Inge Sybesma. Ik woon in Zeist en werk 2 dagen met veel plezier voor CBO. Ik werk als leerkracht van de Trajectklas op CBS De Sluis en ik werk als DWS leerkracht voor CBO. Ik heb mijn passie gevonden in het begeleiden van meer- en hoogbegaafde kinderen. Deze doelgroep bereiken, begeleiden en laten groeien vind ik een heerlijke uitdaging. Een voedingsbodem creëren om te kunnen leren, door vanuit oprechte aandacht het contact te versterken, is mijn drive.

Scholen

Binnen het CBO Zeist nemen de volgende scholen momenteel deel aan Day a Week School: