Kalisto

Home » Regio’s » Kalisto

Deelnemend schoolbestuur

DWS coördinator

DWS-coördinatoren en contactpersonen zijn Chantal van Ballegooij en Linda Veldhuijzen-Slinkman.

Chantal van Ballegooij
Linda Veldhuijzen-Slinkman

Locaties

DWS Kalisto vindt plaats op de Regenboogschool in Woerden en de Willibrordusschool in Breukelen.

Leerkrachten

Roelien Noorda

Ik ben Roelien Noorda en woon in Utrecht. Na het behalen van mijn VWO- en PA-diploma in Groningen ben ik aan de slag gegaan als leerkracht. Eerst enkele jaren op verschillende reguliere basisscholen, later op scholen voor speciaal onderwijs: als leerkracht en ambulant begeleider op een LOM-school en als remedial teacher op een MLK-school. Lesgeven aan leerlingen in het speciaal onderwijs heeft mij altijd veel voldoening gegeven, speciale leerlingen hebben altijd wel een speciaal plekje in mijn hart gehad. Met excuus voor het cliché, maar die ‘uitdaging’ met hen te werken ging ik altijd graag aan.

Inmiddels werk ik al meer dan 25 jaar in het onderwijs. De afgelopen vijftien jaar heb ik gewerkt als intern begeleider en plusklasleerkracht op de Regenboog in Woerden. Ik ben blij dat ik daar nu ook aan de slag kan als DWS-leerkracht. Ik hoop iets te kunnen betekenen voor de leerlingen die aan mijn zorg worden toevertrouwd, variërend van hun persoonlijke groei tot het verruimen van hun blikveld. Zo hoop ik hen bijvoorbeeld met mijn enthousiasme voor onder meer natuur, cultuur, geschiedenis en muziek te motiveren om de interessante wereld om hen heen verder te ontdekken. Natuurlijk hoop ik ook zelf veel van de DWS-leerlingen op te gaan steken.

Marjolein van den Helder – van der Tol

Ik ben Marjolein van den Helder – van der Tol, 35 jaar en woon samen met mijn man en 3 zoons in Linschoten. Ik houd erg van gezelligheid, spelletjes spelen en er op uit te gaan met mijn vrienden en familie. Op de Pabo heb ik mijn afstudeeronderzoek al gedaan over meer- en begaafde leerlingen. Na een aantal jaar werkzaam geweest te zijn in zowel de onder – als bovenbouw, ben ik de master SEN met specialisatie “Leren”.  Op mijn toenmalige werkplek ben ik ook de plusklas gaan doen. Na een aantal jaar ben ik de uitdaging aangegaan om bij een fulltime hoogbegaafde klas; groep 7/8 te werken. Het werken met deze leerlingen was voor mij een mooie kans. Nu hoop ik dit door te zetten bij DWS, ik heb er zin in!

Marjolein Janssen

Mijn naam is Marjolein Janssen. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Woerden. Na het behalen van mijn PABO-diploma in Groningen ben ik aan het werk gegaan in de bovenbouw van diverse basisscholen in Woerden en Vleuten, waarvan 2 jaar in het Leonardo Onderwijs (voltijds HB).
In 2019 ben ik in dienst getreden bij Kalisto Basisonderwijs en sindsdien werk ik als groep 8 leerkracht en hoogbegaafdheidsspecialist op de Heeswijkschool in Montfoort. Omdat ik mij altijd wil blijven ontwikkelen heb ik in de afgelopen jaren verschillende trainingen en opleidingen gevolgd, voornamelijk gericht op het begeleiden en coachen van (hoog)begaafde kinderen. Ik ben dan ook erg blij dat ik in 2023 de mogelijkheid heb gekregen om les te gaan geven bij Day a Week School.  

Met veel plezier en enthousiasme ontvang ik iedere week op de Regenboogschool een groep gemotiveerde leerlingen. Ik geniet ervan om samen met de kinderen uitdagingen aan te gaan en frustraties op te zoeken, maar vooral om de kinderen te zien groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Het is fijn om samen met de leerlingen de diverse thema’s vorm en inhoud te geven; alleen kom je ver, maar samen kom je nog veel verder

Hierbij kunt u verlof aanvragen bij Day a Week School

"*" geeft vereiste velden aan

Naam leerling*
DD slash MM slash JJJJ
Toestemming*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.