Stichting Best Onderwijs

Home » Regio’s » Stichting Best Onderwijs

Deelnemend schoolbestuur

DWS coördinator

DWS-coördinator en contactpersoon is Lous de Jong

Lous de Jong
Lous de Jong

Locaties

In de gemeente Best draaien er momenteel twee DWS-groepen. Deze groepen bevinden zich op locatie ‘De Heydonck’.

Leerkrachten

Manon Dekker

Ik ben Manon Dekker en woon samen met mijn man, twee kinderen en hond in Best. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te dansen, creatief bezig te zijn of lekker lui op de bank met mijn e-reader te zitten. In 2003 ben ik afgestudeerd aan de PABO in Eindhoven. Na wat jaren werkervaring voor de klas heb ik nog de opleiding tot ‘Remedial teacher’ gevolgd en dit schooljaar ben ik gestart met de opleiding Specialist begaafdheid (bij SlimEducatief!). Ik heb altijd al interesse gehad in het begeleiden van kinderen die ‘wat anders nodig hebben’ dan het reguliere onderwijsaanbod. Een aantal jaren geleden werd ik op mijn thuisschool gevraagd om onderwijsaanbod te creëren voor cognitief talentvolle kinderen. Dit heb ik toen vormgegeven in plusgroeponderwijs, wat ik nog steeds verzorg binnen mijn thuisschool. Na een aantal jaren ervaring met plusgroeponderwijs, kreeg ik vorig jaar de gelegenheid om bij Best Onderwijs het onderwijs aan cognitief talentvolle kinderen vorm te geven in de Day a Week school. Elke week kijk ik weer uit naar een volgende DWS-dag, wat leuk om met zo’n groep kinderen te mogen samenwerken!

Ellen van Maasakkkers

Ik ben Ellen van Maasakkers en vanaf de zomer van 2023 ga werk ik een dag als DWS leerkracht in Best. Naast de dag als DWS leerkracht in Best blijf ik een dag in de week werken in Eindhoven als leerkracht van de plusklas. Want werken met deze doelgroep doe ik het allerliefst.

Ik ben 39 jaar oud en woon in Nuenen, samen met mijn man Erik en mijn twee kinderen. Als ik nieuwe lesideeën heb, zijn mijn kinderen vaak proefkonijn. Meestal vinden ze dit wel leuk. Ook heb ik een hond waar ik graag mee ga wandelen. Verder ben ik graag creatief bezig en vind ik het fijn om op vakantie te gaan met de caravan of om te gaan skiën.