Stichting Jong Leren

Home » Regio’s » Stichting Jong Leren

Deelnemend schoolbestuur

DWS-coördinator en contactpersoon is Ginette Woldringh

Locaties

DWS Jong Leren heeft drie groepen die gehuisvest zijn op de volgende twee locaties: Basisschool de Linq in Nieuw-Vennep en basisschool de Brug in Aalsmeer.

Leerkrachten

Caroline Kerdijk

Sinds begin april 2020 werk ik met veel plezier voor de DWS, op locatie Vijfhuizen. Al geruime tijd ben ik in het onderwijs werkzaam als groepsleerkracht. Ik heb in de jaren dat ik voor de klas heb gestaan, vooral veel ervaring opgedaan in de onder- en middenbouw. Mijn motto: je bent nooit uitgeleerd! Daar zoek ik dan ook graag mijn eigen uitdaging in op. Zo heb ik in 2008 een HBO opleiding tot ‘Master in Special Education Needs afgerond en mag ik mijzelf een Remedial Teacher noemen. In 2018 heb ik de opleiding tot Hoogbegaafdheidsspecialist afgerond. Sindsdien ligt mijn interesse meer bij het begeleiden van meer-en hoogbegaafde leerlingen op de basisschool. Inmiddels ben ik op meerdere scholen werkzaam als HB specialist en/ of als leerkracht van een verrijkingsgroep. In mijn verrijkingsgroepen komen vooral de executieve functies en het creatief, analytisch en probleemoplossend denken aanbod.

Andrea Kaslander

Mijn naam is Andrea Kaslander. Met mijn gezin woon ik in Aalsmeer. Ik werk al geruime tijd in het onderwijs en heb daar verschillende functies vervuld als leerkracht, intern begeleider en begaafdheidsspecialist. Verrijkingsonderwijs geeft mij veel voldoening, doordat ik kan bijdragen aan het benutten van talenten en mogelijkheden van de kinderen. Dit doe ik door uitdagende opdrachten te creëren en de kinderen te begeleiden in hun leerproces. Mijn creativiteit kan ik hierin goed kwijt. Sinds 2020 richt ik mij dan ook helemaal op het onderwijs aan cognitief getalenteerde kinderen in de vorm van lesgeven bij de Day a Week School en de plusklas.
In mijn vrije tijd speel ik graag een gezelschapspel, teken, wandel en lees ik graag.